Premis i distincions

L’Enciclopèdia de Menorca té el suport institucional del Consell Insular de Menorca per acord pres el 4 d’agost de 1982.

L’Enciclopèdia de Menorca es publica sota els auspicis del programa MaB de la UNESCO per acord del Comitè Espanyol del MaB pres el 15 de juny de 1993.

Premi d’Acció Cívica de la Fundació Jaume I a Josep M. Vidal Hernández per la tasca de direcció de l’Enciclopèdia de Menorca (1984).

Premi del Foment del Turisme de Menorca a Obra Cultural de Menorca per la millor promoció cultural de l’illa, realitzada a través de l’Enciclopèdia de Menorca (1987).

Premi Miquel dels Sants Oliver, atorgat per Obra Cultural Balear, a Obra Cultural de Menorca per la seva contribució a la recuperació lingüística i cultural, amb l’edició de l’Enciclopèdia de Menorca (1987).

Premi Editorial Menorca a l’Enciclopèdia de Menorca en l’àmbit de les activitats culturals (1988).

Premi Canigó de la Universitat Catalana d’Estiu a l’Enciclopèdia de Menorca (2004).

Premi Josep Salord i Farnés a la Cultura, atorgat pel setmanari El Iris, a l’Enciclopèdia de Menorca (2005).

Premi Pere Prats del GOB a Josep M. Vidal Hernández pel seu treball a favor de la Reserva de la Biosfera i l’Enciclopèdia de Menorca (2006).

Premi Josep M. Llompart, atorgat per Obra Cultural Balear, a Josep M. Vidal Hernández com a director de l’Enciclopèdia de Menorca i coordinador científic de l’Institut Menorquí d’Estudis (2008).

Premi Recercat, atorgat per l’Institut Ramon Muntaner, a Josep Miquel Vidal Hernández (2009).