Presentació dels dos toms d’Història de la música de l’Enciclopèdia de Menorca a Barcelona

El proper divendres 16 octubre 2015 a les 19 h a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme 47 de Barcelona).

La sessió serà presidida per Joandomènec Ros, president de l’IEC, i Miquel Àngel Casasnovas, president de la Fundació Enciclopèdia de Menorca.

En l’acte es presentaran els toms d’Història de la Música I i II de l’Enciclopèdia de Menorca, de Gabriel Julià, a càrrec de Jaume Mascaró, president del Consell Científic de l’IME i membre del Patronat de la Fundació Enciclopèdia de Menorca, i el CD La creació del món de Joseph Haydn, segons la versió il·lustrada menorquina (1807) d’Antoni Febrer i Cardona i la transcripció musical de Joan Vidal i Seguí, a càrrec de Josefina Salord, coordinadora científica de l’IME, Maria Paredes, directora de l’Obra Completa d’Antoni Febrer i Cardona, i Xavier Daufí, musicòleg.

L’acte comptarà comptarà amb l’actuació dels intèrprets: Maria Camps, soprano; Lluís Sintes, baríton; Eva Febrer, violí; Toni Perelló, guitarra, i Jordi Odrí, actor.

Es podrà visitar l’exposició Josep Miquel Vidal Hernández (Maó, 1939-2013), un homenot menorquí, arrelat i universal de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.

Organització: Fundació Enciclopèdia de Menorca i Institut d’Estudis Catalans