Subscripció

Fes-te subscriptor de l’Enciclopèdia de Menorca

Col·labora en aquest projecte cultural i obtindràs aquests avantatges:

 • Sense quotes anuals, ni d’alta ni de baixa.
 • Sense cobraments per avançat. En publicar-se un tom, us l’enviarem a casa i passarem el càrrec al vostre compte (podeu triar fer-ho en una o dues mensualitats).
 • 10 € de descompte en els nous toms, amb la despesa d’enviament a casa inclosa.
 • Descomptes especials per la compra de toms publicats abans del 2015: 1-2 toms = 10%, 3-5 toms = 15%, 5-10 toms = 20%.
 • La satisfacció de fer possible el projecte cultural menorquí més ambiciós: la publicació de l’obra científica de major abast sobre Menorca.

Butlleta de subscripció

  Dades personals

  Dades bancàries

  Modalitat de pagament

  Tots els camps són obligatoris

  Important: Heu d'emplenar i signar el document de domiciliació bancària i ens l'heu de retornar per correu postal (plaça de la Biosfera, 5. 07703 Maó) o per correu electrònic (secretaria@fundacioenciclopediademenorca.cat).


  Aquestes dades no es destinaran a cap altra finalitat que no sigui la de rebre les publicacions subscrites, i no es lliuraran a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de la Llei orgànica 15/1999 de 13 desembre, de regulació del tractament automatitzat de les dades de caràcter personal.

  Tothom podrà rectificar i cancel·lar les dades introduïdes en la base de dades de la Fundació Enciclopèdia de Menorca posant-se en contacte amb secretaria@fundacioenciclopediademenorca.cat o presentant-ho per escrit al nostre domicili de la plaça de la Biosfera, 5, 07703, de Maó.